Skip to main content

Afsluiting!

De weg is bij de Chinees richting het Noordeinde naar de sportschool afgesloten.

Je kan de rond weg nemen. Volg de borden X
Sporters buiten Leimuiden, na de stoplicht Leimuiden in, links aanhouden en de hele rondweg volgen.

ACTIE ABONNEMENT: GEEN INSCHRIJFGELD
+ 8 WEKEN FITPLAN
t.w.v. € 120,- 

Sport & Fitness Leimuiden
Sport en Fitness Leimuiden biedt alle mogelijkheden om je lichaam in goede conditie te krijgen en te houden.
Zo beschikken wij over verschillende extra diensten zoals; een fitnesstrainer die periodiek een fittest afneemt, een nieuw trainingsplan maakt en voedingsadvies geeft. 
Dagelijks zijn er groepslessen voor mannen en vrouwen olv een gecertificeerde instructeur. 

Wij werken met A klasse fitnessapparatuur van Life-fitness wat ruim opgesteld staat en een uitzicht geeft over de Westeinderplassen. Daarnaast geven wij groepslessen zoals; aerobics, pump, xco, body shape, steps, pilates, kickboksen/zaktraining, cardio & shape, bootcamp indoor, fitness full body training, jeugd fitness en (60+les) senior fit.

Plus punten:

  • Sporten bieden wij aan voor de jeugd t/m senioren.
  • 8 weken Fitplan GRATIS!
  • Tijdens het trainen in de fitness hoef je niet te wachten om gebruik te kunnen maken van een fitnesstoestel. Alle kracht- en cardiotoestellen staan ruim opgesteld.
  • Vanuit de fitness is het uitzicht over de Westeinderplassen prachtig! De grote raampartij zorgt voor veel ventilatie, licht en een mooi uitzicht tijdens het sporten.
  • De grootste groepsleszalen in de regio.
  • Na het trainen kan je genieten van een heerlijk kopje koffie van thee aan de koffietafel en bar.
  • Ruime kleedkamers met grote lockers.
  • Hygiëne vinden wij erg belangrijk! Alles wordt dagelijks gehouden goed.
  • Er is voldoende parkeer gelegenheid.

Wanneer je bij onze sportschool aanmeldt als lid en je wilt gebruik maken van begeleiding in de fitness dan volgt er een intake gesprek en een Fittest. Er wordt een sportplan opgesteld om de algemene fitheid, uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren en je krijgt advies over voeding. Tijdens de uitleg van een training wordt er door onze Fit!Vak gecertificeerde fitnessinstructeurs intensieve begeleiding gegeven die richt op het verbeteren van kennis van de apparatuur, verbetering van de prestaties en houding ter preventie van blessures. Zo blijft de kwaliteit en de veiligheid tijdens het trainen gewaarborgd. Sport en Fitness Leimuiden is een sportschool waar persoonlijke aandacht gegeven wordt en mensen geen nummer zijn.