• Bram en Farah

GEEN INSCHRIJFGELD!

 

 

 • Home
 • Sportvrouw van het jaar 2017

Sportvrouw van het jaar 2017

Deze sportvrouw uit Leimuiden is moeder van 2 kinderen.
Zij was zoals je bij veel moeders hoort iets steviger dan naar wens. Door haar discipline is zij in loop der jaren wel 30 kilo kwijt geraakt!

Vorig jaar juni is zij fanatiek begonnen met sporten in de sportschool. Eerst volgde zij voornamelijk de bootcamp lessen en step & shape.
Na een korte blessure gingen deze dynamische lessen even niet meer. Om toch door te kunnen gaan met sporten is zij de pump les gaan uitproberen. Dit was ook fantastisch!

Het blijft lastig voor haar om te kiezen welke lessen zij wilt volgen. Alles is leuk! Dan maar 3 of 4 per week sporten. Zo kan zij aan al haar favoriete lessen meedoen.

Sinds het sporten in de sportschool is zij 18 kilo kwijt geraakt! Door het harde werken met plezier zit zij nu op een gezond gewicht. De centimeters zijn eraf gevlogen, ook haar spiermassa is vergroot en haar uithoudingsvermogen is enorm verbetert.

Met een glimlach bij binnenkomst en het plezier wat zij uitstraalt tijdens de lessen, maakt deze gedisciplineerde vrouw, Pauline van den Hoek, Sportvrouw van het jaar 2017!!

 
  • Locatie

   Sport & Fitness Leimuiden
    
   Noordeinde 112
   2451 AJ Leimuiden
    
   0172 852365
    
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Volg ons